Det er sjovt at stå på ski. Hvad enten man er til slalom eller langrend, så er det altid en stor glæde at suse gennem den magiske sneverden. Man glemmer ofte hvor mange kræfter man egentlig bruger, simpelthen fordi det er så sjovt. Derfor kan man også let komme til at svede, og det hævner sig, når man skal holde pause, hvis ikke man har et godt svedtransporterende lag på inderst inde. Undertøjet er en meget vigtig del af skiudstyret, det må man ikke glemme.

Godt skiundertøj sørger nemlig for at man ikke kommer til at fryse, når man står stille, og samtidigt er det godt til at transportere fugten ud fra kroppen, så man ikke bliver drivvåd af sved under overtøjet. Det gode skiundertøj er simpelthen basis for den bedste beklædning, når man er ude i det alpine at stå på ski. Det er lige så vigtigt med rigtig beklædning, som det er med den rigtige smørelse under skiene. Begge dele er afgørende for en god oplevelse i de hvide bjerglandskaber.

Damer og herrer – og ungerne

Der findes skiundertøj til både damer og herrer. Det er vigtigt at det sidder godt, så derfor er det ikke smart med noget unisex her. Man skal have noget, der passer og som sidder godt til og støtter. Det kan ikke betale sig at sløse med denne del af beklædningen. Det mærker man når man får det rigtige skiundertøj på. Det er en meget behagelig følelse, og den varer ved hele vejen ned ad pisterne, hvis man har valgt den rigtige kvalitet. Det gælder både børn og voksne.

En webshop for folk i bevægelse

Den danske butikskæde for sportstøj, Ny Form, har lavet en webshop, hvor du kan finde det gode udstyr til skiferien. Her kan du også læse mere om hvilket skiundertøj du skal vælge, om du er mand, kvinde, eller det er ungerne, der skal klædes på. Det er vigtigt at ferien bliver en succes, og her spiller beklædningen en ofte afgørende rolle. Giv dig god tid, så du vælger det rigtige.